Communicatiebureau Zeeland

BOOM is een communicatiebureau uit Zeeland, gevestigd in Goes, dat organisaties aansluit op het heden en voorbereidt op de toekomst. De wereld waarin dat moet gebeuren, verandert snel. Dat vraagt om flexibiliteit. We benaderen communicatievraagstukken daarom integraal. Zo komen we tot afgestemde, effectieve oplossingen die mensen, organisaties én omgeving verder brengen.

Strategie- en communicatiebureau Zeeland
BOOM is een Zeeuws strategisch communicatiebureau dat verandering en innovatie aanjaagt. Bij opdrachten kijken we daarom verder dan naar communicatie alleen; we hebben ook oog voor organisatie, technologie, cultuur en maatschappij. Op dat snijvlak weten we strategie, bedrijfsvoering en stakeholders te verbinden. Daarbij gaan onze communicatiespecialisten en -adviseurs analytisch en doortastend te werk. Zij adviseren eerlijk en scherp.

Hoogwaardige communicatiedienstverlening
We vinden het vanzelfsprekend dat onze hoogwaardige communicatiedienstverlening écht iets oplevert voor onze opdrachtgevers. Ook een goede relatie met klanten en de wereld om ons heen is voor ons van groot belang. Vertrouwen vormt daartoe de basis. Ons team bestaat uit betrokken communicatieprofessionals die gaan voor duurzaam effect. De top 5-positie in het onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek van vakblad Fonk vormt bewijs voor de kwaliteit van onze dienstverlening. BOOM mag zich daarmee rekenen tot de beste communicatiebureaus in Zeeland én Nederland.

BOOM Goes
Communicatiebureau Zeeland
Scottweg 29a
4462 GS Goes
T 0113 252052
info@boomstrategie.nl