Deep Purpose Now!

BOOM bestaat 25 jaar! Een bijzonder jubileum dat we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Wij grijpen deze gelegenheid aan, pakken groots uit en nodigen je graag uit voor het insights event 'Deep Purpose Now!' op 22 januari aanstaande in Breda. 

Tijdens dit evenement staan de betekeniseconomie en purpose driven denken en handelen centraal. Organisaties moeten meer en meer de balans weten te vinden tussen de maatschappelijke impact en hun commerciële doelstellingen. De praktijk laat zien dat organisaties worstelen hoe ze van betekenis kunnen zijn en hoe ze dit echt kunnen verankeren in hun identiteit, strategie en handelen. Ook hoe overheden of B2B-bedrijven dit op kunnen pakken is vaak onbekend.

Meld je aan en laat je door toonaangevende sprekers en bedrijven als Kees Klomp en Ben & Jerry's bijpraten over betekenisvol werken in de praktijk. 

 

 

Kees Klomp van SMO

Kees Klomp – Managing Director van Stichting Maatschappij en Onderneming (SMO) –  beklimt graag het podium om vanuit zijn bevlogenheid mensen aan te zetten om betekenisvol te gaan ondernemen. Als spreker belicht hij de vele facetten van de betekenisvolle economie in verschillende keynotes.

Lilian Geijsen van Ben & Jerry's

Meer dan ooit willen bedrijven van maatschappelijke betekenis zijn. Ben & Jerry’s is zo’n bedrijf. Het lost met ijs geen problemen op, maar het zet haar naamsbekendheid wel in om aandacht te vragen voor maatschappelijke kwesties, zoals vluchtelingenproblematiek, opwarming van de aarde, huwelijks gelijkheid en fairtrade. Country manager Benelux Lilian Geijsen vertelt hoe Ben & Jerry's zich inzet voor deze maatschappelijke vraagstukken.

 

Programma

13:30 – 14:05 uur   Inloop
14:05 – 14:50 uur  Stichting Maatschappij en Onderneming – Kees Klomp   
14:50 – 15:35 uur  Ben & Jerry's – Lilian Geijsen
15:35 – 15:45 uur  Pauze
15:45 – 16:30 uur  BOOM – Hans van den Boom
16:30 uur  Borrel en afsluiting

 

Praktische informatie

Datum: dinsdag 22 januari 2019
Tijd: 13:30-16:30 uur
Locatie: Oud Breda's Museum – Parade 14 te Breda

Kom je met de auto, dan kun je parkeren in de parkeergarage van Chassé Parking of op het parkeerterrein van Mols Parking

Reserveren

Voor relaties van BOOM is de toegang voor Deep Purpose Now! gratis; reserveer nu je plek! Ben je geen relatie van BOOM, maar heb je wel interesse? Mail dan naar info@boomstrategie.nl. De toegang bedraagt: € 45,-

*Heb je je aangemeld, maar ben je toch verhinderd, dan vragen wij je om je uiterlijk 48 uur voor aanvang af te melden. Heb je je niet op tijd afgemeld, dan hanteren wij een ‘no show fee’ van € 50. Deze wordt geschonken aan ‘The Ocean Cleanup’.