Inspireren

Om vooruit te komen is het van belang dat iedereen in uw organisatie aan boord is. Weet, begrijpt én voelt waarom een verandering of interventie nodig is. Dat iedereen – in alle lagen van de organisatie – enthousiast is en wil bijdragen aan het hogere, gezamenlijke doel.

BOOM neemt uw medewerkers graag mee in het proces dat nodig is om daar te komen. Wij doen dat aan de hand van inspirerende sessies, workshops, trainingen en (gast)colleges, die we voor u op maat samenstellen. We maken daarbij gebruik van interactieve werkvormen afgestemd op uw organisatie, medewerkers en behoeften.

Vanuit een open en nieuwsgierige houding geven wij zo invulling aan waar wij voor staan: iedereen in uw organisatie de kans geven zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen met als doel duurzame vooruitgang voor uw organisatie, uw mensen én omgeving.

Onze diensten binnen inspireren

Onze inspirerende workshops en (boardroom)sessies zijn er voor lerende en klantgerichte organisaties. Ze zijn subtiel gelinkt aan thema’s op gebied van samenwerking, communicatie en verandering. We laten u anders kijken naar uw organisatie, uw team en uw uitdagingen. De sessies zijn interactief en laagdrempelig, maar ook gestructureerd en praktisch zodat u er écht mee aan de slag kunt na de workshop. Een inspirerende sessie op het vlak van samenwerking, communicatie of verandering?
Wanneer veranderingen een hele organisatie raken, zal het altijd nodig zijn medewerkers hierin mee te nemen. Voor managers betekent dit dat zij teams, afdelingen of individuen moeten trainen en/of coachen. Dan is het handig om als trainer te leren hoe je je sterke punten optimaal kunt benutten, welke werkvormen je kunt toepassen en hoe je omgaat met weerstand. Hoe sta je voor de groep? Hoe kom je over als trainer? Welke rol pak je? Wat wil je bereiken? Dit zijn vragen waarmee we u kunnen helpen. Weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij vinden het belangrijk onze kennis en passie over te brengen. Om professionals in spe - de volgende generatie op de arbeidsmarkt - te inspireren, motiveren en activeren. De passie over te brengen om samen impactvolle oplossingen te creëren; met elkaar en met organisaties. Daar dragen we graag ons steentje aan bij. Onze bevlogen collega's geven regelmatig (gast)colleges op onderwijsinstellingen over tal van onderwerpen. Een inspirerend gastcollege?
Ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen binnen uw vakgebied is allang niet meer optioneel. Het is een must, om mee te kunnen bewegen als organisatie én als individu. Onze ervaren sprekers inspireren u graag binnen de volgende thema's: Visie en strategie Merk en reputatie Cultuur en verandermanagement Maatschappelijke verbinding Digitale transformatie Wilt u een van onze specialisten als spreker boeken?

Artikelen met tips en adviezen: