Onze diensten

Onderzoeken

Belangrijke data en strategische insights bieden relevante input voor besluitvorming. Om die informatie boven tafel te krijgen, onderzoeken we en geven we duiding aan onderzoeksresultaten. En vertalen dit naar concrete bevindingen. Zodat u beslissingen kunt nemen die uw organisatie relevant maken én houden voor doelgroepen en stakeholder.

Adviseren

Op basis van gedegen onderzoek komen we tot onderbouwd advies, zodat we samen met u uw strategische koers kunnen verdiepen en aanscherpen. Onze adviezen zijn concreet en praktisch, doordacht én toekomstgericht. We zetten daarbij altijd in op duurzame groei; voor uw organisatie, uw medewerkers én de maatschappij.

Realiseren

Het vertalen van strategie naar concrete plannen, ontwerpen én oplossingen kost tijd. Maar het is toch vooral een kwestie van doen. Bij BOOM geloven we in de kracht van sámen creëren (co-creatie). Creatief, vernieuwend en met veel verbeeldingskracht waar en wanneer nodig, maar altijd gericht op het behalen van het beste resultaat. Want dat staat bij ons voorop.

Inspireren

Om vooruit te komen is het van belang dat iedereen in uw organisatie aan boord is. Weet, begrijpt én voelt waarom een verandering of interventie nodig is. Dat iedereen enthousiast is en wil bijdragen aan het hogere, gezamenlijke doel. We nemen uw medewerkers mee in het proces dat nodig is om daar te komen. Dit doen we door inspirerende sessies, workshops, trainingen en (gast)colleges.

Interim & detachering

Wanneer we aan een opgave of project werken, kijken we vooral waar we écht waarde kunnen toevoegen. Heeft u zelf de kennis en mankracht in huis om een opgave op te pakken? Dan kunt u dat het beste ook gewoon zelf doen. Wij komen graag in beeld op het moment dat er specifieke expertise of capaciteit nodig is die u niét in huis heeft.

Kennis, nieuws en insights