Annelies Fugers

Communicatiespecialist

Effectieve communicatie komt alleen tot stand als het fundament gedegen is. Doordacht communicatieonderzoek is daarvoor belangrijk. Als communicatiespecialist onderzoekt Annelies een bestaande situatie tot in detail. Goed luisteren én horen wat er juist níet gezegd wordt: zo verkrijgt ze waardevolle inzichten. Door deze te begrijpen en te verbinden, komt Annelies tot communicatieoplossingen en -adviezen die hout snijden.

In de gezellige studentenstad Enschede heeft zij de studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Twente afgerond. Als sportieve dame heeft zij daar erg genoten van de sportcultuur binnen de verenigingen en heeft zelf meegedaan met verschillende triatlons. Tegenwoordig loopt ze zeker eenmaal per week hard; in de zomer wordt de wielrenfiets afgestoft en ingevet om de Brabantse omgeving te verkennen.

“In kwalitatief communicatieonderzoek is het de kunst te achterhalen wat er werkelijk gezegd wordt.”

Annelies is erg gedreven; ze is een onwijze doorzetter die zich altijd voor de volle honderd procent inzet. ‘Afhakers winnen nooit’ is haar motto. Verdiept zich graag in de wereld van de klant, om zo écht te weten waar ze het over heeft. Ze gaat daarmee altijd voor een advies dat raakt.

Maak een connectie op LinkedIn

Berichten van Annelies Fugers