Anneloes Visser

Digital Designer

Het centraal stellen van de gebruiker is voor Anneloes een vanzelfsprekendheid, want alleen zo kom je tot een gebruiksvriendelijk product. Hier eindigt het bij Anneloes niet, want dan start het optimaliseren en verhogen van de conversie. Iets dat zij nooit doet op basis van onderbuikgevoel, maar met data. Meten is weten!

Anneloes is enthousiast, sociaal, creatief en leergierig. Ze ontwikkelt zich continu, want stilstand is in haar ogen achteruitgang. Als digital designer houdt ze verschillende media nauwlettend in de gaten en is ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat ze organisaties kan aansluiten op het heden en kan voorbereiden op de toekomst.

Anneloes heeft veel ervaring opgedaan bij uiteenlopende organisaties. Organisaties, waarin ze de ene keer zelfstandig werkte en de andere keer onderdeel uitmaakte van het e-commerceteam, waarin ze zich volledig focuste op het optimaliseren van online producten. Dit heeft geresulteerd in een brede algemene kennis. Logo- en huistijlontwikkeling, website- en applicatiedesign, conversieoptimalisatie en campagnes ontwerpen. Anneloes is een echte duizendpoot.

Buiten het werk is Anneloes een echte Bourgondiër. Uit eten doet ze dan ook graag. Maar schijnt het zonnetje? Dan heeft u kans om Anneloes bij Paviljoen Het Houtse Meer tegen het lijf te lopen of voorbij te zien scheuren op de motor.

Maak een connectie op LinkedIn