Annemieke Boidin

Adviseur strategie en communicatie

Met haar sociale karakter en toewijding weet Annemieke als communicatiespecialist snel waarde toe te voegen voor haar klanten. Ze is een aanpakker, kan goed multitasken en brengt positiviteit. Ze is in staat om met klanten een goede band op te bouwen en hen te ontzorgen. Door haar ervaring weet ze wat er speelt én wat de oplossing is.

Annemieke gaat graag de diepte in. Tijdens vakanties doet ze dat met duiken en snowboarden; als professional is content haar specialisatie. De processen zijn haar bekend: van inventarisatie en redactie tot publicatie. Ook complexe online implementatie- en migratietrajecten leidt Annemieke schijnbaar moeiteloos in goede banen. Haar goede samenwerking en een vrolijke, positieve insteek zijn daarbij kenmerkend.

“Gerichte adviezen die de klant verder helpen, komen tot stand door verdieping. In de materie én in de klant.”

Nieuwe mensen ontmoeten spreekt haar aan en ze voelt zich snel ergens thuis. Goed uit eten gaan, tijd doorbrengen met haar gezin, een uitdagende werkdag: Annemieke geniet van alles wat ze doet. Is een goede planner, die gestructureerd werkt en houdt van efficiëntie. Krijgt energie van complexe communicatieprojecten en de deadlines die daarbij horen. Via detacheringen heeft ze verschillende klanten niet één, maar wel twee stappen verder gebracht.

Maak een connectie op LinkedIn

Artikelen van Annemieke Boidin