Bart Thijssen

Strategisch adviseur

Als communicatieadviseur vliegt Bart een project doordacht en vol enthousiasme aan. Zijn ervaring aan bureau- én klantzijde zorgt ervoor dat Bart precies weet wat de klant voor ogen heeft. Als projectleider benut hij de kwaliteit van specialisten optimaal. Verbindt hij mensen die elkaar aanvullen. Zijn doel: samen de verwachtingen van de klant overtreffen.

Bart is een veelzijdige en ervaren professional. Hij is positief aanwezig en luistert goed naar de klantvraag. Ook als die in het Duits of Engels wordt gesteld. Als het nodig is, drukt hij zijn stempel. Adviseert eerlijk en direct, schakelt snel. Met een gestructureerde aanpak zorgt hij ervoor dat een proces gesmeerd verloopt. Ook als daarvoor een extra stap moet worden gezet.

“Klanten inzicht geven in wat hen uniek maakt. Adviseren en implementeren. Dat proces begeleiden is mijn werk. Resultaat mijn drive.”

In zijn werk én in zijn vrije tijd wordt Bart graag uitgedaagd. Een steile afdaling bij het wielrennen of mountainbiken gaat hij zeker niet uit de weg. Daarbij zorgt hij er wel voor dat hij weer heelhuids beneden komt. Samen met de mensen om hem heen. Bart is zorgzaam ingesteld. Helpt graag mensen. Wil dat de zaken goed geregeld zijn, zodat het eindresultaat er écht mag zijn.

Maak een connectie op LinkedIn

Artikelen van Bart Thijssen