Bram Dekkers

Projectmanager / Communicatieadviseur

Bram is een echte analytische denker. Als projectmanager bijt hij zich dan ook graag vast in de initiële klantvraag. Want is dat wel de échte vraag? Vanuit passie, nieuwsgierigheid, betrokkenheid en een achtergrond als business development adviseur vliegt hij ieder vraagstuk aan met maar één doel: organisaties verder helpen.

Zichzelf uitdagen door complexe vraagstukken te ontleden en te vertalen naar strategisch advies met bijbehorende acties; daar krijgt Bram energie van. Effectieve en toepasbare oplossingen voor zijn klanten is waar Bram zijn voldoening uit haalt.

Digitalisering is een thema dat Bram in het bijzonder interesseert, omdat het dynamisch is en nieuwe kansen met zich meebrengt. Hij is ervan overtuigd dat er meer gaat veranderen dan men nu beseft. Artificial intelligence, machine learning en quantum computing; het zijn ontwikkelingen die Bram op de voet volgt en waar hij klanten graag op aansluit.

De snelheid van de digitalisering is een spiegelbeeld van zijn hobby’s. Auto’s, motorrijden en snowboarden; als de vaart er maar in zit.

Maak een connectie op LinkedIn

Berichten van Bram Dekkers