Cato van Vliet

Adviseur strategie en communicatie

Met haar vrolijke en enthousiaste houding gaat Cato graag een uitdaging aan. Als adviseur strategie en communicatie betekent dit dat ze zich proactief opstelt om elk project te laten slagen. Daarbij kijkt ze verder dan de klantvraag en signaleert ze kansen. Door haar ervaring weet Cato van aanpakken en verliest ze nooit het grotere geheel uit het oog.

Uitdaging zoekt Cato overigens ook buiten het werk. Ze reist graag naar onverwachte bestemmingen of houdt zich bezig met originele activiteiten. In haar werk zie je dit nieuwsgierige karakter ook terug. Zo staat ze open voor diverse invalshoeken en laat ze zich graag prikkelen door de ervaring van anderen. Ze is ervan overtuigd dat ze nooit is uitgeleerd en blijft kennis opdoen.

 

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.”

 

De mens staat altijd centraal bij Cato. Ze vindt de maatschappelijke betrokkenheid in haar werk heel belangrijk. Ze verdiept zich in de context en leefwereld van de doelgroep en let op de toegankelijkheid van informatie om zo het meest optimale gewenste effect te bereiken.

Maak een connectie op LinkedIn