Corinne van den Broeke

Adviseur strategie en communicatie

Met enthousiasme en daadkrachtig optreden houdt Corinne bij elk project de vaart erin. Ze vindt daarbij de balans tussen inhoud, nuance en humor. Haar toewijding en brede opleiding maken haar tot een betrokken en veelzijdige adviseur.

Ze is nuchter en concreet. Weet het hoofd koel te houden en is to the point. Kenmerkend is haar internationale oriëntatie. In die context heeft zij veel ervaring opgedaan. Deze focus blijkt ook uit haar voorliefde voor Engelse literatuur. Amerika intrigeert haar, omdat daar altijd iets gebeurt. Positief of negatief, maar in ieder geval altijd actie in plaats van reactie.

Wanneer je elke dag een kleine stap zet, kom je ver vooruit.

Corinne denkt voortdurend in kansen. Binnen een team zorgt zij voor een positieve sfeer, met het maximale resultaat voor de klant als doel. Campagnes geven haar energie, omdat daarbij nieuwe ingrediënten nodig zijn om tot successen te komen.

Leergierigheid typeert Corinne. Ze wordt graag uitgedaagd om innovatief te zijn. Niet voor niets studeerde ze in drie richtingen af en is zij binnen én buiten het werk op zoek naar verfrissende ideeën en inzichten. Zo tovert zij elke avond een nieuw gerecht uit de keuken. Die drive is tekenend: elke werkdag voegt zij waarde toe voor haar klanten.

Maak een connectie op LinkedIn

Artikelen van Corinne van den Broeke