Dorien Ballemans

Communicatiespecialist

Dorien bijt zich als communicatiespecialist vol energie vast in elk vraagstuk. Door haar passie voor en ervaring in kwalitatief onderzoek dringt zij door tot de kern, waarbij zij oog houdt voor het grotere geheel. Met gevoel voor nuance komt Dorien tot concrete en waardevolle adviezen.

Als geboren onderzoekster is Dorien altijd op zoek naar het waarom. Ze studeerde niet voor niets antropologie en journalistiek. Dorien kijkt verder en stelt de vraag áchter de vraag. Zo krijgt zij boven tafel hoe het écht zit. Haar jarenlange ervaring bij gerenommeerde onderzoeksbureaus is daarbij van grote meerwaarde.

Dorien is sociaal ingesteld. In een goede sfeer presteert ze optimaal. Ze vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Kletst graag met anderen, liefst onder het genot van een glas wijn. Of een biertje. Ook klanten vinden in haar een goede gesprekspartner. Ze weet zich goed in de belevingswereld van een ander te verplaatsen. Staat open voor nieuwe inzichten. Om van daaruit gerichte en doordachte keuzes te maken.

“Een goed communicatieonderzoek kijkt verder dan alleen naar het antwoord op de vraag.”

In haar vrije tijd is Dorien eveneens nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Ze reist graag. Wil de hele wereld zien, nieuwe plekken bezoeken. Struinend door kleine straatjes neemt ze het dagelijkse leven van mensen waar. Leert daarvan en geniet ervan. Soms zoekt ze juist even de rust op. Bijvoorbeeld in hobby’s als yoga en lezen. Ook trekt Dorien graag samen met familie of vrienden de vrije natuur in. Om te genieten van de stilte en de mooiheid van de wereld. Even los van de drukte. Om er daarna weer helemaal in op te gaan.

Maak een connectie op LinkedIn

Berichten van Dorien Ballemans