Glenn Beljaars

Communicatiespecialist

Als communicatiespecialist is Glenn op zijn best als hij zich helemaal vastbijt in een opdracht. Hij doorgrondt de vraag áchter de vraag. Is sociaal en luistert goed. Neemt ook geen genoegen met het eerste het beste antwoord. Zijn kritische denkkracht en analytisch vermogen helpen hem om tot de beste oplossing te komen.

Glenn is leergierig en kwaliteitsbewust. Details zijn voor hem belangrijk. Volgens hem kun je daarmee namelijk het verschil maken. Reputatie is een thema dat hem in het bijzonder interesseert, omdat meerdere krachten daarbij een rol spelen. Die complexiteit daagt hem uit. In zijn werk heeft hij dan ook altijd oog voor de belangen van diverse stakeholders.

In zijn vrije tijd beoefent Glenn uitgesproken hobby’s. Hij wil de wereld zien, sport volop – met name kickboksen – en gaat er graag op de motor op uit. Zijn rustige karakter is juist een tegenpool van dit ‘stoere’ profiel. Het nakomen van afspraken is voor hem belangrijk. Gelukkig is hij een goede planner en denkt hij altijd een stap vooruit. Zijn gestructureerde en doordachte werkwijze maakt dat hij niet over één nacht ijs gaat. Glenn weegt zijn woorden zorgvuldig af. In taal én tekst; schrijven doet hij dan ook met veel plezier.

Maak een connectie op LinkedIn

Berichten van Glenn Beljaars