Guido Slager

Interactieontwerper

Guido heeft een scherp oog, een eigenschap die hem als ontwerper helpt om meer uit projecten te halen dan er ogenschijnlijk in lijkt te zitten. Hij legt de lat hoog; elk ontwerp moet voor hem tot in de kleinste details kloppen, elk facet moet communiceren. Guido krijgt energie van een tevreden klant, maar kijkt pas écht met trots op een opdracht terug als hij er twee weken na oplevering nog steeds blij mee is.

Zijn ervaring en oprechte interesse in het vakgebied maken Guido tot een complete ontwerper. Zowel op het gebied van interactieontwerp als vormgeving is het gebruikersperspectief zijn startpunt. Natuurlijk houdt hij sterk rekening met de eisen en wensen van de klant, maar de gebruiker staat centraal. Zo komt hij tot ontwerpen die intuïtief kloppen en die qua beleving aansluiten bij de doelgroep. Zijn ontwerpstijl is veelzijdig, maar heeft altijd een strakke, zakelijke en professionele basis.

“Innovatie is essentieel om voor te blijven lopen op het gebied van visuele communicatie. Alleen zo kun je kwaliteit blijven leveren.”

Guido werkt precies en efficiënt, vanuit een duidelijk kader. Hij mijdt chaos, brengt structuur en patronen aan. Werkt prettig samen en neemt verantwoordelijkheid. Zijn ontwerpen zijn creatief en doordacht. Hij daagt zichzelf uit om altijd iets nieuws toe te voegen. Wel met als eis dat het functioneel is, dat het iets bijdraagt. Een design is volgens Guido namelijk niet afgerond op het moment dat er niets meer toe is te voegen, maar juist als er niets meer kan worden weggehaald.

Maak een connectie op LinkedIn

Berichten van Guido Slager