Helma van Meijl

Projectmanager / communicatieadviseur

Perfectionistisch, gedreven en een echte onderzoeker. Helma is als communicatieadviseur en projectmanager helemaal op haar plek. Vanuit effectieve communicatie en met kleine aanpassingen daadwerkelijk vooruitgang boeken bij haar klanten, daar krijgt ze energie van!

Helma is vrolijk, sociaal, graag onder de mensen, maar bovenal een echte doorpakker. Zeg niet dat iets niet mogelijk is voor haar, want dan gaat ze er juist helemaal voor. Een tastbaar resultaat hiervan is haar afgeronde studie communicatie- en informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg.

Merk en reputatie is een thema dat Helma in het bijzonder interesseert, omdat over een merk strategisch wordt nagedacht. Een sterk merk ontstaat niet zomaar. Door gedegen onderzoek te doen, worden alle aspecten van merk en reputatie op elkaar afgestemd, zodat ze aansluiten op de identiteit van de organisatie.

Open en eerlijke communicatie zijn cruciaal in het tot een goed einde brengen van een project. Afspraak is dan ook afspraak. Helma gelooft erin dat als de communicatie overal goed zou verlopen er minder problemen in de wereld zouden zijn.

Nieuwe dingen ontdekken en zichzelf blijven ontwikkelen. Vietnam en Nieuw Zeeland zijn landen die hoog op Helma’s ‘wishlist’ staan, en waar haar interesse voor fotografie goed van pas komt.  Ze heeft lange tijd gekorfbald, maar vond in bootcamp een nieuwe uitdaging. Althans wanneer ze geen biografie aan het lezen is of aan de winnende hand is met haar favoriete bordspel ‘30 seconds’.

Maak een connectie op LinkedIn