Janneke van Dijk

Adviseur strategie en communicatie

Janneke gaat energiek en doordacht te werk. Met aandacht voor de klant en een heldere planning leidt ze projecten in goede banen. Haar sociale karakter is daarbij van toegevoegde waarde. Met Janneke is het fijn samenwerken. Ze schept de juiste verwachtingen en maakt keuzes bespreekbaar en inzichtelijk, waarbij ze altijd een stap vooruit denkt. Door haar inlevingsvermogen en ervaring weet ze wat een keuze in de praktijk betekent. Janneke denkt met de klant mee, geeft gericht advies en brengt focus aan.

Jannekes enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze houdt ervan om vooruitgang te boeken en wil altijd iets toevoegen aan een project of opdracht, zodat het optimale resultaat wordt bereikt. Janneke is nieuwsgierig en leert snel. Daardoor is ze in staat om goed in te spelen op haar omgeving en om snel te schakelen. Niet alleen een goede eindoplevering vindt ze belangrijk, ook het proces en het klantcontact moeten vlot en prettig verlopen.

“Het is belangrijk om klanten te blijven verrassen met adviezen die passen bij hun identiteit.”

Binnen een team functioneert Janneke als spin in het web. Ze weet iedereen in de meewerkstand te krijgen en is zelf een harde werker. Ze zoekt graag anderen op en communiceert goed. Deadlines geven haar energie; met haar gedisciplineerde aanpak en nuchterheid houdt ze het hoofd koel. Janneke heeft veel gevoel voor tekst en taal. Ze zet graag een sterke, rake tekst op papier. Haar collega’s zeggen dan ook terecht: ‘met Janneke kun je lezen en schrijven’.

Maak een connectie op LinkedIn

Artikelen van Janneke van Dijk