Jasper Rijk

Interactieontwerper

Jasper onderscheidt zich doordat hij de rol van design in elke opdracht de juiste plaats weet te geven. Is creatief en sterk in de uitvoering, maar denkt ook op een hoger niveau. Bij elke opdracht stelt Jasper de context en het doel van een ontwerp centraal. Op die manier voegt hij niet alleen als ontwerper waarde toe, maar weet hij vanuit zijn rol als specialist gericht te adviseren. Zijn werk wordt gekenmerkt door een stevig fundament: los van vormgeving weet hij een sterk interactieontwerp neer te zetten.

Van nature is Jasper een ontdekker, iemand die altijd op zoek is naar nieuwe inzichten en inspiratie. Hij reist graag, surft nog liever. Heeft ook al veel van de wereld gezien, maar blíjft ontdekken. Zeker binnen zijn vakgebied. Zijn opgedane ervaringen maken hem tot een veelzijdig professional, die weet wat er gevraagd wordt. Zelfs als de klant dat misschien nog niet helemaal scherp voor ogen heeft.

“Dat iets er op het oog fraai uitziet, is belangrijk. Een solide fundament dat verder niemand ziet, is onmisbaar.”

Jasper is een veelzijdige interactieontwerper met webtrajecten als specifieke expertise. Daarin blinkt hij uit, juist omdat hij te werk gaat vanuit een integrale visie. Het geheel is voor hem meer dan de som der delen. Voor hem vormt een doordacht interactieontwerp dan ook de basis van elk goed design. Jaspers ontwerpstijl is te typeren als minimalistisch en functioneel; hij verstaat de kunst van het weglaten. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van design weet hij te vertalen naar functionele oplossingen. In ontwerpen, maar ook in animaties en videomontage, aspecten waarin Jasper zich met veel gedrevenheid heeft gespecialiseerd.

Maak een connectie op LinkedIn

Berichten van Jasper Rijk