Joeri Heinemans

Adviseur strategie en communicatie

Analytisch, gedreven, creatief en continu nieuwsgierig. Dat is Joeri ten voeten uit. Hij bijt zich graag vast in complexe vraagstukken, die hij tot op het diepste puntje wil doorgronden. Zo weet Joeri ingewikkelde materie snel tot zich te nemen, om het vervolgens tot een duidelijke aanpak met een helder, begrijpelijk verhaal te vormen. Met deze analytische blik legt Joeri eenvoudig het verband tussen strategische thema’s en datgene wat er in de opera­tionele praktijk dient te gebeuren. Daarbij zoekt Joeri altijd naar een creatieve invalshoek om de boodschap kracht bij te zetten vanuit de principes van storytelling en narratieve strategie.

Als adviseur en communicatiespecialist bij BOOM, specialiseert Joeri zich in (communicatie)strategie, digitale strategie, positionering, branding en onderzoek. Maar met zijn nieuwsgierigheid verdiept hij zich ook graag in andere thema’s, zoals innovatie, technologie, privacy en online marketing.

In zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig, zo is hij vaak op de matten te vinden om Braziliaans Jiu Jitsu en submission grappling te beoefenen, of kun je hem snel meekrijgen om te voet of met de mountainbike de natuur in te gaan. Daarnaast kun je Joeri als echte muziekliefhebber regelmatig tegen het lijf lopen op een festival. En doe je hem een groot plezier door je beste Spotify-playlist met hem te delen.

Maak een connectie op LinkedIn

Artikelen van Joeri Heinemans