Joeri Heinemans

Communicatiespecialist

Als communicatiespecialist is Joeri helemaal op zijn plaats. Het doorgronden van vraagstukken is namelijk zijn tweede natuur. Joeri staat voor effectieve communicatie. Dit kan alleen door het hele plaatje compleet in beeld te krijgen. Door goed te luisteren wat de situatie nodig heeft en verbanden te leggen tussen data, komt hij tot resultaatgerichte en onderbouwde oplossingen die zich vertalen naar de behoefte van de opdrachtgever. Als je een hulpvraag bij Joeri neerlegt, kun je zeker zijn van zijn grondige aanpak.

Merk en reputatie is een thema dat Joeri in het bijzonder interesseert. Hij is van mening dat het aanbrengen van onderscheidend vermogen chirurgische precisie vereist. De uitdaging ziet hij dan ook in het komen tot de meest effectieve oplossing in een complex speelveld van verschillende stakeholders. Wie Joeri zegt, zegt online privacy en de AVG. Deze connectie is ontstaan tijdens zijn studie, waar hij zijn afstudeerscriptie schreef over privacybescherming en reputatie. De opgedane kennis en affiniteit met dit onderwerp leverde hem intern de welverdiende bijnaam ‘mister AVG’ op.

In zijn vrije tijd is deze filmliefhebber regelmatig in de bioscoop te vinden en struint hij festivals, concerten of Spotify af op zoek naar nieuwe muziek. Muziek die hij vervolgens graag beoordeelt in de sportschool of tijdens het hardlopen. Daarnaast heeft deze Helmonder een diepgewortelde voorliefde voor de voetbalclub PSV en volgt hij ook de UFC enthousiast op de voet.

Maak een connectie op LinkedIn

Berichten van Joeri Heinemans