Karin van der Vorst

Strategisch Adviseur

Voor Karen moeten de opdrachten wel een beetje complex zijn, want moeilijke zaken helder maken vindt ze het leukst. Ze draagt voor elke complex vraagstuk een pragmatische oplossing aan, maar niet zonder zich eerst goed te verdiepen in de materie, kritische vragen te stellen en echt te snappen wat de kern van de zaak is. Om zo samen de juiste stip op de horizon te kunnen formuleren.

Met een warm hart voor de zaak is ze in staat mensen te verbinden, want in haar ogen maken de mensen uiteindelijk het verschil. Die verbinding legt ze altijd wel vanuit de inhoud, omdat ook het resultaat telt. Karen ziet snel waar de potentie en verbeteringen liggen, wat haar soms wat ongeduldig maakt. Maar haar brede ervaring leert dat een pas op de plaats met aandacht voor de mensen in de organisatie echt het verschil maakt tussen failure of succes. Want als je het doet, moet het wel goed zijn, natuurlijk.

Met oog voor de externe en interne dynamiek van de organisatie weet ze helder en duidelijk een vertaling te maken naar een pragmatische aanpak, wat maakt dat ze elke organisatie naar een hoger plan kan trekken. Daarbij komt haar tomeloze energie en enthousiasme zeker goed van pas. Ze kenmerkt zich door haar schaterlach, die dwars door alles heen gaat, moeilijke zaken lichter maakt en veranderen nog leuk ook! Buiten werktijd is er gelukkig altijd nog energie over voor het uitproberen van een nieuw recept, een rondje hardlopen of interessante film.

Maak een connectie op LinkedIn

Berichten van Karin van der Vorst