Lotte Hanegraaf

Adviseur

“Ik wil nooit stoppen met nieuwe dingen leren en ontdekken.” Die uitspraak is Lotte op het lijf geschreven, want volgens Lotte is niemand ooit klaar met leren. Met haar energieke instelling, persoonlijke benadering en analytisch vermogen, kijkt ze graag naar het positieve in het leven én in mensen. Lotte gelooft sterk in het hebben van een ‘growth mindset’. En dat je door het kijken naar de fundamenten van het individu, iemand pas écht in beweging krijgt. Als adviseur bij BOOM weet Lotte dan ook altijd de verbinding te leggen tussen individuele drijfveren en gezamenlijke doelen.

Lotte blinkt uit als het aankomt op verandermanagement, cultuurvraagstukken en persoonlijke coaching. Naast haar twee mastertitels (in ‘culture & change management’ en ‘coaching’), heeft ze jarenlange werkervaring (o.a. als docent op een hogeschool) en blijft ze haar kennis voortdurend uitbreiden met masterclasses en cursussen. Deze combinatie van theoretische kennis, brede ervaring en haar nieuwsgierige betrokkenheid past Lotte toe om mens en organisatie naar een nieuw niveau te brengen.

In haar vrije tijd komt Lotte graag tot rust met yoga en meditatie, evenals een fijn gesprek met een goed glas wijn. Maar ook hier gelooft Lotte niet in ophouden met leren. Want nieuwe dingen om uit te proberen, blijven er genoeg.

Maak een connectie op LinkedIn

Berichten van Lotte Hanegraaf