Luuk Schils

Strategisch adviseur / Partner

Met zijn nuchtere, vriendelijke karakter weet Luuk de juiste mensen samen te brengen. Zo creëert hij synergie. Dat doet hij in de dagelijkse aansturing van het bureau én bij klantprojecten. Zijn oog voor talent en hoge kwaliteitsbesef zijn daarbij een pluspunt. Hij heeft een duidelijke visie en geeft leiding, waarbij hij het teambelang altijd in de gaten houdt. Luuk hecht veel waarde aan een goed eindresultaat, maar de manier waarop dat tot stand komt vindt hij minstens zo belangrijk. Hij gaat voor de langetermijnrelatie.

De lat ligt bij Luuk hoog: goed kan altijd beter. Tegelijkertijd zorgt hij ervoor dat gestelde doelen wel realistisch en haalbaar blijven. Op basis van zijn ervaring weet hij daarin de balans te vinden. Luuk is servicegericht, loyaal en fanatiek, wil zaken goed doorgronden en duikt graag in de wereld van opdrachtgevers. Hij is analytisch en denkt abstract, maar maakt ook snel de vertaalslag naar een werkende strategie. Daarbij probeert hij steeds iets nieuws toe te voegen. Door continu te sturen op verbetering en innovatie, optimaliseert hij de kwaliteit en effectiviteit van processen en projecten. Luuk stippelt een doordachte koers uit én weet mens en organisatie in beweging te krijgen.

“Bekijk communicatievraagstukken integraal. Zelfs de kleinste projecten hebben een grotere impact dan vooraf gedacht wordt.”

Luuk is een man van zijn woord. Afspraak is afspraak. Zo houdt hij het hoofd koel in hectische situaties, biedt hij duidelijke kaders en blijft het tempo erin. Zijn oprechte interesse en aandacht maken energie los. Bij hemzelf én bij anderen. Hij heeft plezier in zijn werk en straalt dat ook uit. Hard werken, hard genieten: dat is Luuk ten voeten uit.

Maak een connectie op LinkedIn of volg Luuk Schils op Twitter

Artikelen van Luuk Schils