Mandy Fortes

Administratief medewerker / Managementassistent

Mandy is een ‘bezig bijtje’ dat enorm veel werk kan verzetten. En eigenlijk is dat een understatement. Hoogstpersoonlijk zorgt zij er bij BOOM voor dat heel wat processen soepel verlopen. Een groot deel van de trafficwerkzaamheden van het bureau worden door Mandy gecoördineerd, evenals de administratieve processen.

‘Spin in het web’, ‘rots in de branding’; het zijn etiketjes die feilloos bij Mandy passen. Zij is onze snelheidsduivel achter de schermen, maar wel eentje die nimmer uit de bocht schiet. Weet snel meters te pakken bij de opstart van projecten. Maar gaat ook voor kwaliteit. Zorgt voor rust op het honk. Is de steun en toeverlaat van het management en de projectmanagers.

“Wees kritisch waar nodig en pak door waar mogelijk.”

Van een vol bureau deinst Mandy niet terug. Ze houdt het hoofd koel, blijft werken met een altijd waarneembare glimlach en heeft ook nog tijd voor een praatje. Blijft heerlijk relax bij aanhoudende drukte. Het halen van deadlines en het helpen van collega’s of klanten geven haar energie. Heeft een enorme drive om klantgericht te werken. Dat komt vast door haar achtergrond. Studeerde hbo Hotel & Hospitality Management en is ook boekhoudkundig en administratief gekwalificeerd. Werkte jaren in de hospitality en retail, onder ander in managementfuncties. Is daardoor ook een prettig aanspreekpunt voor klanten.

‘Punctueel’, ‘accuraat’ en ‘georganiseerd’ zijn kwaliteiten die Mandy als professional goed omschrijven. Het prettige is dat ze die eigenschappen in de praktijk toepast zonder echt bureaucratisch te worden. Dat komt vast door haar persoonlijkheid. Die typeren wij met woorden als ‘eerlijk’, ‘spontaan’ en ‘vrolijk’. Een positief gestemd zonnetje dus binnen het team.

Niet alleen op de werkvloer is Mandy actief. Minimaal drie keer in de week bevindt zij zich in de sportschool. Ook daar verzet ze het nodige werk en maakt ze flink meters. Daarnaast is ze verzot op films met sterke quotes en dialogen. Die interesse zorgt voor de nodige humor in de dagelijkse praktijk, want bij menig project gooit Mandy er een toepasselijke quote uit. Haar lievelingsquote? “May the force be with you!” Uiteraard geheel van toepassing op deze krachtige collega!

Maak een connectie op LinkedIn