Martine Mous

Communicatieadviseur / projectmanager

Pragmatisch, analytisch en wars van veel woorden als het ook met weinig kan. Martine is gek op kort en krachtig. Én snel. Zolang het maar niet ten koste gaat van de kwaliteit.

Ze is een vragensteller, een analyticus en een denker die van doen houdt. Bureauwerk past haar naadloos omdat haar nieuwsgierigheid geen grenzen kent en ze eigenlijk alles interessant vindt. Ze kan bogen op een berg ervaring aan zowel klant- als bureauzijde: Martine heeft gewerkt in en voor de meest uiteenlopende organisaties. Van B2B tot B2C, van zorg en onderwijs tot goede doelen.

Als adviseur is ze altijd kritisch, op zoek naar die interventie die de meeste toegevoegde waarde biedt. Ze bijt zich graag vast in de meer complexe vraagstukken maar kan ook intens genieten van haar grote liefde: teksten schrijven.

Hoewel Martine bekend staat om haar kritische blik, gaat er voor haar niets boven een prettige en respectvolle samenwerking met klanten en collega’s. Samen werken aan iets moois, is uiteindelijk het leukste dat er is. Onder werktijd althans, daarna geeft ze de voorkeur aan skiën, motorrijden én taarten bakken.

Maak een connectie op LinkedIn

Berichten van Martine Mous