Raizel Eliasberg

Adviseur strategie en communicatie

Als communicatieadviseur én projectmanager weet Raizel goed vorm te geven aan zowel inhoud als proces. Haar drijfveer is meerwaarde creëren. Voor haar klanten én de maatschappij. Als dat allebei lukt, dan is haar missie geslaagd. Deze drive zorgt ervoor dat ze altijd energie brengt in projecten en de doelstellingen scherp voor ogen houdt. 

Raizel heeft een onderzoekende en doortastende houding en stelt de juiste vragen. Daarbij weet ze mensen op hun gemak te stellen en een positieve sfeer te creëren. Haar kracht ligt in het bedenken van slimme oplossingen voor complexe problemen. Ze weegt alle aspecten van een vraagstuk mee en zet haar brede kennis van communicatie zeer gericht in. Dankzij haar ruime ervaring bij reclame- en ontwerpbureaus weet ze een juiste dosis creativiteit aan haar advies toe te voegen. Raizel heeft een scherp oog voor (de inzet van) mediatypen en hun mogelijkheden, en heeft een scherpe pen waarmee ze doeltreffende teksten schrijft.

 

Klanten verrassen met originele oplossingen die energie geven, daar ga ik voor.

 

Naast advies over communicatie kun je ook bij Raizel terecht voor het advies over de beste plekken waar je een lekker hapje kunt eten. Als echte liefhebber, kent ze bijna iedere food-hotspot. En reist ze graag het land af op zoek naar meer culinair hoogstandjes. Haar creatieve energie komt niet alleen tot uiting in het werk. In haar vrije tijd ruilt Raizel het bureau en de pen namelijk in voor haar piano of gitaar en werkt ze aan haar zangkunsten. Om helemaal in de muziek op te kunnen gaan. 

Maak een connectie op LinkedIn

Artikelen van Raizel Eliasberg