Reinke Oorbeek

Adviseur strategie en communicatie

Het grondig analyseren van een vraagstuk, dat is waar Reinke energie van krijgt. Deze communicatiespecialist gaat geen probleem uit de weg. Sterker nog: hij is in staat binnen een mum van tijd complexe materie tot de kern te doorgronden. Deze Dordtenaar zoekt graag de samenwerking op om tot een mooie opbrengst te komen, maar kan ook individueel de juiste focus opzoeken in zijn projecten. Reinke is oprecht geïnteresseerd en luistert goed, om vervolgens verrassende verbindingen te leggen met de theorie. 

Deze ervaren professional is zorgvuldig, objectief en analytisch. In het verleden heeft hij veel ervaring opgedaan met non-profit organisaties en bedrijven in de B2B-sector. Het verbeteren van processen en vormgeven van groei is iets wat Reinke motiveert. Verandertrajecten hebben zijn interesse in het bijzonder. Het is zijn drijfveer om organisaties te helpen hun doelen te bereiken met hun mensen. Hij vindt dat de rol van de werkgever meer moet zijn dan winst maken en het betalen van salaris. Hoe levert een organisatie bijvoorbeeld meerwaarde voor de samenleving? Duurzaam ondernemen en impact kunnen maken. Dát is voor Reinke belangrijk. 

In zijn vrije tijd maakt hij graag zijn hoofd leeg tijdens een pittige CrossFit workout of is hij te vinden op het water met de zeilboot. Twee linkerhanden heeft Reinke niet; voor een wandje zetten en andere klussen draait hij zijn hand niet om. 

Maak een connectie op LinkedIn

Artikelen van Reinke Oorbeek