Rens Bogers

Communicatiespecialist

Rens is fanatiek, resultaatgericht en houdt van structuur. Op zijn bureau geen chaos. Hij is een analytische denker. Als communicatiespecialist bijt hij zich dan ook graag vast in de materie. Ook als die uitermate complex is. Hij luistert goed. Streeft naar praktische oplossingen die worden gedragen door een gedegen strategisch fundament.

Achter zijn rustige karakter gaat een fanatiekeling schuil. Dat is ook op het sportveld te zien. Hij is op hoog niveau actief als voetbaltrainer. Door het werken in en met groepen leert hij elke dag. Weet hij kwaliteiten van verschillende mensen te verbinden. Alleen het beste is voor Rens goed genoeg. Dat kwam ook tot uitdrukking tijdens zijn studie. Hij studeerde cum laude af.

“Begin niet met het zetten van de puntjes op de ‘i’, maar start met te onderzoeken wat er geschreven moet worden.”

‘s Avonds leest hij graag. Taal en tekst hebben een bijzondere plaats in zijn leven. Als tekstschrijver koppelde hij theorie aan praktijk. Dat zorgt ervoor dat hij strategie krachtig kan verwoorden. Rens is ondernemend ingesteld, heeft ook een vrolijke eigen webwinkel. Hij investeert graag in zichzelf, maar net zo lief in anderen. Vraagt door. Is altijd op zoek naar de beste oplossing.

Maak een connectie op LinkedIn

Berichten van Rens Bogers