Robert Jan van Herpen

Art Director / Designer

Denken in beelden is voor Robert Jan een vanzelfsprekendheid. Creatie is in alles zijn drijfveer. Zijn vertrekpunt bij een opdracht is de vraag áchter de klantvraag. Hij gaat op zoek naar het gevoel dat past bij een bedrijf of organisatie. Daarbij vormt hij altijd een visueel beeld, om dat vervolgens uit te laten groeien tot een compleet creatief concept.

Robert Jan heeft een brede creatieve opleiding genoten. Zijn kijk op ontwerp is daardoor specifiek, conceptgericht en sluit aan bij de laatste ontwikkelingen. Hij studeerde grafisch ontwerp aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving St.Joost. Als zelfstandig ontwerper vond deze creatieveling vervolgens de juiste balans tussen klantbehoefte en vrijheid van ontwerp.

“Innovatie is essentieel om voor te blijven lopen op het gebied van visuele communicatie. Alleen zo kun je kwaliteit blijven leveren.”

Naast het werk is hij een liefhebber van koken. Ingrediënten afwegen, met elkaar combineren en deze op het bord laten samensmelten: ook hierbij staat creatie centraal. Productontwerp heeft eveneens zijn interesse. Als ontwerper doet hij op deze manier continu inspiratie op. Hij volgt de trends. Ontwikkelt zich. Om iedere dag voorop te lopen op het gebied van grafisch ontwerp.

Maak een connectie op LinkedIn

Artikelen van Robert Jan van Herpen