Saskia van Rijn

Projectmanager / Communicatieadviseur

In de rol van projectmanager is Saskia op haar plaats. Klant- en servicegerichtheid zijn haar tweede natuur. Vertrouwen vormt in haar ogen de basis voor een duurzame klantrelatie. Ze verdiept zich graag, omdat ze wil weten wat er écht leeft en speelt. Als communicatieadviseur voegt Saskia waarde toe, doordat ze vanuit verschillende perspectieven naar vraagstukken kijkt. Door kritisch én creatief te denken, brengt ze klanten verder.

Saskia is een bezige bij: ze sport, kookt en reist graag. Maakt tijd voor vrienden en familie. Ook collega’s en klanten kunnen altijd bij haar terecht. Geen dag die hetzelfde is: dat vindt ze bínnen en buiten haar werk fantastisch. Ze houdt er dan ook van om snel te schakelen. Haar sociale karakter en gevoel voor humor helpen bij het leren kennen van nieuwe mensen en organisaties.

In een project ziet Saskia er een uitdaging in om ieders kwaliteiten optimaal aan te spreken en om het overzicht te bewaren. Vanuit een persoonlijke en prettige samenwerking stuurt ze op resultaat. Ze zet graag een stap extra, want deze Maastrichtse is erop gericht om gestelde doelen te realiseren. Als Saskia ergens voor gaat, dan toont ze commitment. Zo zet zij zich ook buiten werktijd bijvoorbeeld ten volste in voor de Bredase creatieve industrie.

Maak een connectie op LinkedIn