Senna Barends

Adviseur strategie en communicatie

Verschillende projecten, naderende deadlines en allerlei nieuwe ontwikkelingen: Senna houdt het hoofd koel. Ze is een kei in organiseren en zorgt ervoor dat iedereen doet waar hij goed in is. Haar rustige benadering en eerlijke advies maken het prettig samenwerken.  

Senna is observerend en dienstverlenend. Haar ervaring en interesses maken haar tot een generalist die allerlei projecten tot een goed einde brengt. Ze werkt graag op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid. Verandertrajecten, persoonlijkheidsfactoren en teamdynamiek hebben de speciale aandacht van Senna. Ze houdt van groei, ontwikkeling, vooruitgang en alles wat daarbij komt kijken. 

In haar vrije tijd perfectioneert Senna haar Italiaanse kookkunsten. Wil ze helemaal zen worden, dan stapt ze op haar SUP of zet ze haar groene vingers aan het werk. Podcasts en series volgt ze voor haar ontspanning, maar ook daar zie je haar interesse voor groei en ontwikkeling terug. Haar podcasttip: De Psychologie van Succes. Blijven bewegen, leren en ontwikkelen: dat drijft Senna. 

Maak een connectie op LinkedIn