Bouw als school aan een sterke positie

Een aantrekkelijke school zijn voor nieuwe leerlingen zit ‘m niet in het hebben van de beste wervingscampagne. Natuurlijk, dat helpt in het onder de aandacht komen bij toekomstige leerlingen en hun ouders. Belangrijker is het hebben van een aantrekkelijk schoolprofiel dat uitgaat van de eigen kracht en aansluit bij wat leerlingen zoeken. Een passend profiel dat iedereen in de school vol trots kán en wíl uitdragen.

Als ervaren partij in het voortgezet onderwijs helpen wij u daarbij. Met een beproefde aanpak die een minimaal beroep doet op uw mensen, zodat zij focus houden op het onderwijs. Dat levert veel op: een 25% hogere instroom is meer regel dan uitzondering.

Direct aan de slag met uw instroomsucces

Wij zetten uw school of scholengroep krachtig neer. Met een helder schoolprofiel die de onderscheidende kracht tot leven brengt; zowel in (online) communicatie als in al uw mensen. Met een bewezen aanpak zetten we – ook nu dat op afstand moet – de nodige stappen. Zo doen we ons onderzoek telefonisch en zetten we interactieve online sessies in om tot een gerichte strategie te komen. Bepaal nu positie, zodat u in het nieuwe schooljaar startklaar bent om die te claimen.

 

Vrijblijvend (video)gesprek aanvragen

We halen de kracht van uw school naar boven. En vertalen dat naar de gouden momenten in de voorlichting en werving; de contacten met basisscholen, leerlingen in groep 8 en hun ouders/verzorgers. Via de gebruikelijke kanalen als dat tegen die tijd weer kan. Of op nieuwe manieren, met een virtueel open huis bijvoorbeeld. Of met online proeflessen, rondleidingen, video en mailings. Samen met u denken we het uit en richten we het in, om meteen in het nieuwe schooljaar uit de startblokken te schieten. Pak die voorsprong.

 

Vrijblijvend (video)gesprek aanvragen

De coronacrisis heeft duidelijk gemaakt dat de manier waarop de school zich online presenteert, een bepalende factor is in uw werving. Zeker als er geen ander contact mogelijk is. Straalt u online uit waar u voor staat? En lukt het u de interactie aan te gaan? Met een pragmatische aanpak zorgen we ervoor dat u snel een nieuwe website klaar heeft en profiteert van een optimale online profilering. Met een website op maat, die aansluit op de leerlingen van nu.

 

  • Alle functionaliteiten die een school in het voortgezet onderwijs wenst
  • Volgens de geldende conventies ontworpen, met leerlingen als belangrijkste doelgroep
  • Binnen een maand live
  • Ondersteuning bij het ontwikkelen van de eigen content
  • Altijd up-to-date: continue uitbreiding met nieuwe functionaliteiten
  • Eenvoudige beheeromgeving
  • Toegang tot een support desk
  • Lage maandelijkse kosten

 

Vrijblijvend (video)gesprek aanvragen

Enkele projecten binnen het voortgezet onderwijs

Tevreden klanten binnen het voortgezet onderwijs