Waarom jij wilt werken bij BOOM

Vooruitgang voor mensen, organisaties én hun omgeving. Daar werken we aan. Met collega’s, klanten en partners zijn we aanjagers van verandering en innovatie. En dat merk en voel je.

We krijgen energie van het ontdekken van nieuwe werelden. We kijken naar complexiteit met een open vizier én een analytische blik. Dat stelt ons in staat om eerlijk, scherp advies te geven, maar ook om klassieke structuren en conventies te doorbreken met baanbrekend design.

Herken je dit, wil jij ook vooroplopen en graag in een dynamische omgeving werken? Lees dan verder of solliciteer direct.

Persoonlijke begeleiding door een buddy

Kennisdelen en leren

Je blijft continu leren bij BOOM. Van je collega’s bijvoorbeeld. Zo organiseren we periodieke kennisdelingssessies, waarin je jouw kennis actief deelt of luistert naar inspirerende sprekers. Ook zijn er regelmatig workshops, seminars en trainingen. Daarnaast maken we samen jouw Persoonlijk Ontwikkelplan, heb je een eigen opleidingsbudget en betalen wij jouw vakliteratuur. Zo blijf jij verzekerd van de nieuwste inzichten en innovaties binnen het vakgebied!

 

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Bij BOOM krijg je veel vrijheid. Je bent regisseur van je eigen carrière en wij ondersteunen je daarin. Zodat jij je met al jouw talent kan storten op uitdagende projecten. Projecten die je bovendien vaak zelf kunt uitkiezen. Samen met jouw team van collega’s bepaal jij wat nodig is om de klant het beste resultaat te geven. En daar komt behoorlijk wat zelfstandigheid en verantwoordelijkheid bij kijken. Als echte professional schrik jij daar natuurlijk niet van.

Gezellige borrels

Professioneel én betrokken

We hechten waarde aan een professionele werkomgeving, maar af en toe wat stoom afblazen vinden we ook belangrijk. We houden van gezellige uitjes, borrels en feestjes. Werken bij BOOM betekent werken in een prettige sfeer en samen lol maken, maar ook verantwoordelijkheid nemen, kritisch zijn en elkaar helpen. Ambitie bestaat voor ons zonder ellebogenwerk; we willen vooral sámen resultaat leveren. Om met z’n allen steeds beter te worden én om de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen.

Werken in projectteams waar we van elkaar leren

Wat je mag verwachten

  • Een inspirerende werkomgeving, met ambitieuze en betrokken collega’s.
  • Vrijheid om jouw job in te richten naar eigen inzicht, skills en kennis.
  • Creativiteit, kennisdeling en inspiratie.
  • Flexibiliteit
  • Ruimte voor persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.
  • Sportieve activiteiten en gezellige borrels en uitjes.

Alvast enkele nieuwe collega's leren kennen?

Klanten waarvoor jij kan gaan werken