Adviseur strategie

Medior. Breda. Fulltime

Op korte termijn hebben wij behoefte aan versterking van ons strategisch team met een daadkrachtige adviseur. De functie biedt een interessante mix van adviseren, sturing geven en het op managementniveau onderhouden van klantrelaties. Je hebt een holistische blik op complexe vraagstukken en bent een stevige gesprekspartner voor collega’s, klanten én stakeholders. Je denkt kritisch mee, mijdt een scherpe discussie niet en hebt een goed gevoel voor verhoudingen. Herken jij je hierin? Lees dan verder!

Wat je gaat doen

Je hebt affiniteit met strategische trajecten en cultuur- en veranderprocessen. Je analytisch denkvermogen stelt je in staat om complexe vraagstukken te doorgronden en de oplossing strategisch aan te vliegen. Je wordt dan ook warm van thema’s als ‘purpose’, ‘positionering’ en ‘digitalisering’. Als adviseur ben je het aanspreekpunt vanaf het eerste contact met de klant tot en met de implementatiefase. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. het begeleiden van werksessies met de klant, het bouwen van businesscases en het brainstormen met de klant over strategische opties en het vertalen ervan naar de dagelijkse praktijk. Dat betekent overigens niet dat je wollige rapportages maakt die in een la belanden, maar juist datgene ontwikkelt dat echt impact maakt. Om vervolgens concrete stappen te zetten in multidisciplinaire teams met jou aan het roer; inspirerend en overtuigend. Daarnaast heb je een talent voor commercie en vind je het leuk om – in teamverband – nieuwe klanten te acquireren en uit te bouwen.

Wat wij van je vragen

Voor deze zelfstandige en verantwoordelijke functie beschik je over een afgeronde opleiding op hbo-/wo-niveau. Liefst met een bedrijfskundige of bedrijfscommunicatieve achtergrond, aangevuld met voldoende aantoonbare ervaring (minimaal 5 jaar). Concrete bureauervaring is hierbij een sterke pre. Daarnaast ben je communicatief vaardig, strategisch sterk en creatief in het vinden van nieuwe oplossingen.

Wat wij te bieden hebben

BOOM is een nuchter bedrijf met een professionele, maar informele werkcultuur. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen functie in te vullen. Onze klanten lopen sterk uiteen waardoor je een grote diversiteit aan opdrachten hebt. Dit is niet alleen leuk voor de afwisseling, maar ook nog eens erg leerzaam. We hechten veel waarde aan jouw kennis en ontwikkeling. Om dit te stimuleren zijn er regelmatig kennissessies en bieden we een interessant ontwikkelprogramma. Je salaris is marktconform en is mede afhankelijk van je ervaring. Ook bieden wij een uitstekende pensioenregeling. We werken hard, maar vinden het ook belangrijk om samen te ontspannen. Dat zie je onder andere terug in onze gezellige borrels en activiteiten!

Wat je over BOOM moet weten

BOOM is een bureau voor strategie en communicatie met meerdere vestigingen in Nederland. Onze klanten zijn zeer divers: van overheid tot industrie en van dienstverlening tot onderwijs. We staan voor duurzame vooruitgang voor organisatie, mens én omgeving. Om dat waar te maken, werken we dagelijks aan een betere samenwerking, een open cultuur en kennisuitwisseling. Ambitie kan voor ons bestaan zonder ellebogenwerk; wij willen vooral sámen resultaat leveren. Om met z’n allen steeds beter te worden én om de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatie en je uitgebreide CV. Je kunt je sollicitatie versturen naar sollicitatie@boomstrategie.nl, t.a.v. Luuk Schils. NB: je sollicitatie wordt in alle vertrouwelijkheid behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.