Beginnend adviseur strategie & communicatie

Breda. Fulltime.

In organisaties gaat het al lang niet meer alleen over rendement verhogen, prestaties verbeteren of de beste diensten en producten aanbieden. Het gaat om meer dan dat. Het gaat om stilstaan bij waarvoor je het doet, voor wie en op welke manier. En dat snappen we bij BOOM. Vanuit die gedachte stellen we onszelf steeds de vraag: hoe kan het nóg beter? Zo zorgen wij voor duurzame vooruitgang voor organisaties, mensen én hun omgeving. En ook voor onszelf natuurlijk! Geloof jij ook dat het altijd nóg beter kan? En weet jij hoe je communicatie kunt inzetten om dit te bereiken? Dan zoeken we jou: een ondernemende adviseur die wil meebouwen aan de toekomst van ons bureau. Herken jij jezelf? We horen graag van je!

 

Wat ga je doen?

Je werk zowel zelfstandig als samen met ervaren collega’s aan uiteenlopende projecten in het publieke domein en/of in het b2b-segment. Onze projecten kenmerken zich door een onderliggend communicatie- en/of verandervraagstuk. Hierin zijn cultuur, houding en gedrag belangrijke componenten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten binnen jouw projecten en onderhoudt vanuit die rol de relatie met hen. Inhoudelijk verricht je analyses waarmee je trends, belangen, opvattingen en gedrag van klanten en hun stakeholders in kaart brengt. Je werkt mee aan adviezen die erop zijn gericht om (organisatie)doelen (voor klanten) te bereiken en je ontwikkelt communicatiemiddelen en interventies die bijdragen aan het tastbaar en werkbaar maken van strategieën. Dat betekent ook dat je geen wollige rapporten schrijft die in een la belanden, maar iets tastbaars ontwikkelt dat écht impact heeft.

 

Wie ben jij?

Disclaimer: onderstaande lijst is het ideale plaatje; raak niet ontmoedigd als je niet voldoet aan een aantal criteria 😊.

 • Je wil iets betekenen voor de maatschappij.
 • Je bent ondernemend, zelfstandig en kritisch.
 • Je bent een vertrouwde én stevige gesprekspartner voor je collega’s, klanten en overige stakeholders.
 • Je bent niet bang om je tanden in complexe vraagstukken te zetten.
 • Je inspireert en motiveert de mensen om je heen.
 • Je volgt de trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied en de samenleving en vertaalt dit naar kansen voor BOOM.
 • Je hebt talent voor commercie en vindt het leuk om in teamverband nieuwe klanten te acquireren en relaties uit te bouwen.
 • Je hebt een relevante opleiding op hbo+/wo-niveau afgerond.
 • Je hebt relevante ervaring opgedaan (minimaal 2-3 jaar), bij voorkeur aan bureauzijde.
 • Je wil minimaal 32 uur werken.

 

Dit bieden wij jou

BOOM is een club van ambitieuze denkers & doeners met een professionele én informele werkcultuur; open en direct. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen functie in te vullen. Jíj bepaalt de richting en wij bieden je de kansen. Dat doen we met uitdagend en betekenisvol werk. Waarin je maximaal wordt geprikkeld om een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke (maatschappelijke) issues en om organisaties te stimuleren betekenisvoller en verantwoordelijker te zijn. Daarbij vinden het belangrijk dat je een ‘leven lang ontwikkelen’-instelling hebt. Om dit te stimuleren, bieden we een ontwikkelprogramma op maat. Ook organiseren we vaak interne kennisdelingssessies. Verder bieden we je:

 • De mogelijkheid om door te groeien binnen ons bureau.
 • Een goede werk-privé balans.
 • Een warm team dat elkaar ondersteunt op professioneel en persoonlijk vlak.
 • De mogelijkheid om hybride te werken.
 • Een werkplek in een gloednieuw pand in Breda, voorzien van alle gemakken zoals een werkcafé met volledig uitgeruste keuken én bar, genoeg plekken om ongestoord te werken (en via Teams te bellen), airconditioning en een Sonos soundsystem.
 • Een competitief salaris afhankelijk van je ervaring.
 • Een prima pensioenregeling.
 • Legendarische teamuitjes…

Het sollicitatieproces

Ben je al een beetje enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met je. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij zoekt in een werkgever. Daarom ontvangen we graag je motivatie en CV op sollicitatie@boomstrategie.nl, t.a.v. Luuk Schils.

Twijfel je nog?
Wij dagen je uit om ‘gewoon’ te solliciteren, ook al voldoe je niet helemaal aan de hierboven gestelde eisen. En wil je eerst nog meer weten? Kijk dan eens op deze pagina. Of bel gerust even naar Luuk: 085 902 0858.

N.B. Je sollicitatie wordt in alle vertrouwelijkheid behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.