Communicatieadviseur

Breda. Fulltime.

Op korte termijn hebben wij behoefte aan versterking van ons team met een daadkrachtige communicatieadviseur. De functie biedt een interessante mix van strategisch adviseren, sturing geven en het op managementniveau onderhouden van klantrelaties. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van trajecten waarmee onze klanten aantoonbare resultaten behalen. Onze klanten zijn divers, maar jouw interesse en ervaring is er vooral in de sectoren onderwijs en (rijks)overheid. Je bent een stevige gesprekspartner, denkt kritisch met klanten mee en hebt een goed gevoel voor verhoudingen. Samen met onze communicatiespecialisten bepaal je het strategisch communicatiebeleid voor klanten, breng jij hun organisaties in beweging en bewaak je de ingezette koers.

Wat je gaat doen

Jouw brede kennis en inzicht zorgen ervoor dat jij communicatie integraal aanpakt. Je schroomt niet om ook te adviseren over visie, beleid, cultuur en (digitale) processen. Je analytisch denkvermogen stelt je in staat om aangedragen problemen te doorgronden en de oplossing strategisch aan te vliegen. Dat betekent in jouw geval dat je geen wollige rapportages gaat maken die in een la belanden, maar meteen de essentie raakt. Om vervolgens concrete stappen te zetten. Met jou aan het roer; inspirerend en overtuigend.

Bij projecten voor jouw klanten, definieer je samen met het projectteam de scope, budgettering en planning. Hiertoe geef je leiding aan de projectteams en stuur je processen waar nodig bij om de beoogde effectiviteit en kwaliteit te waarborgen. Je bent daarin zakelijk en commercieel, maar tegelijk ook klantgericht; je houdt rekening met het speelveld van de opdrachtgever en de belangen van je contactpersoon.

Wat wij van je vragen

Voor deze zelfstandige en verantwoordelijke functie beschik je over een afgeronde opleiding op hbo-/wo-niveau, aangevuld met voldoende aantoonbare ervaring in de beroepspraktijk. Concrete bureau-ervaring is hierbij een sterke pre. Verder beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je bent analytisch, leergierig, gestructureerd, service­gericht en proactief.

Wat wij te bieden hebben

BOOM is een nuchter bedrijf met een professionele, maar informele werkcultuur. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen functie in te vullen. Onze klanten lopen sterk uiteen waardoor je een grote diversiteit aan opdrachten hebt. Dit is niet alleen leuk voor de afwisseling, maar ook nog eens erg leerzaam. We hechten veel waarde aan jouw kennis en ontwikkeling. Om dit te stimuleren zijn er regelmatig kennissessies en bieden we een interessant ontwikkelprogramma. Je salaris is marktconform en is mede afhankelijk van je ervaring. Ook bieden wij een uitstekende pensioenregeling. We werken hard, maar vinden het ook belangrijk om samen te ontspannen. Dat zie je onder andere terug in onze gezellige borrels en activiteiten!

Wat je over BOOM moet weten

BOOM is een strategisch communicatiebureau met meerdere vestigingen in Nederland. Onze klanten zijn zeer divers: van overheid tot industrie en van dienstverlening tot onderwijs. Effectieve communicatie staat centraal en we vinden een hoogwaardige dienstverlening vanzelfsprekend. Om dat waar te maken, vinden we een goede sfeer, een open cultuur en kennisuitwisseling belangrijk. Ambitie kan voor ons bestaan zonder ellebogenwerk; wij willen vooral sámen resultaat leveren. Om met z’n allen steeds beter te worden én om de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatie en je uitgebreide CV. Je kunt je sollicitatie versturen naar sollicitatie@boomstrategie.nl, t.a.v. Luuk Schils. NB: je sollicitatie wordt in alle vertrouwelijkheid behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.