Project Lead

Breda. Fulltime.

In organisaties gaat het al lang niet meer alleen over rendement verhogen, prestaties verbeteren of de beste diensten en producten aanbieden. Het gaat om meer dan dat. Het gaat om stilstaan bij waarvoor je het doet, voor wie en op welke manier. En dat snappen we bij BOOM. Vanuit die gedachte stellen we onszelf steeds de vraag: hoe kan het nóg beter? Zo zorgen wij voor duurzame vooruitgang voor organisaties, mensen én hun omgeving. En ook voor onszelf natuurlijk! Geloof jij ook dat het altijd nóg beter kan? En weet jij hoe je communicatie kunt inzetten om dit te bereiken? Dan zoeken we jou: een ondernemende adviseur die wil meebouwen aan de toekomst van ons bureau. Herken jij jezelf? We horen graag van je!

 

Wat ga je doen?

Als Project Lead vorm je dé schakel tussen onze opdrachtgevers, je collega’s en het management. Je bent dagelijks bezig met het inrichten, realiseren én plannen van onze projecten en zorgt op gezette tijden voor projectreviews en resultaatmetingen (o.b.v. KPI’s). Als geen ander behoud je het overzicht en help je collega’s om projecten tijdig, binnen de afgesproken kwaliteitsnormen én kostenefficiënt op te leveren. Jouw analytisch vermogen benut je om zelf planmatig en gestructureerd te werken en zet je in om onze projectorganisatie op rolletjes te laten verlopen.

Je fungeert hierbij als sparringpartner voor de operationele organisatie én voor onze opdrachtgevers. Gevraagd en ongevraagd geef je advies en begeleid je opdrachten binnen het publieke domein en/of binnen het b2b-segment. Ook doe je suggesties tot verbetering van procedures, inhoud en systemen waarvoor jij verantwoordelijk bent. Als ondernemende teamspeler krijg je een kick van een goede samenwerking en voeg je kwaliteit toe aan ons team en onze projectorganisatie.

 

Wie ben jij?

Disclaimer: onderstaande lijst is het ideale plaatje; raak niet ontmoedigd als je niet voldoet aan een aantal criteria 😊.

 • Je wilt iets betekenen voor anderen, dichtbij (je collega’s en klanten) en verder weg (de maatschappij).
 • Je bent ondernemend, stressbestendig en servicegericht.
 • Je bent een vertrouwde én stevige gesprekspartner voor je collega’s, klanten en overige stakeholders.
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en bent in staat planmatig en gestructureerd te werken.
 • Je hebt ervaring/affiniteit met (projectmanagement)methodieken en systemen.
 • Je hebt ervaring/affiniteit met ons vak.
 • Je hebt ervaring met contractbeheer en aanbestedingsprocedures.
 • Je hebt een relevante opleiding op hbo+/wo-niveau afgerond.
 • Je hebt relevante ervaring opgedaan (minimaal 3-5 jaar), bij voorkeur aan bureauzijde.
 • Je wilt minimaal 32 uur werken.

 

Dit bieden wij jou

BOOM is een club van ambitieuze denkers & doeners met een professionele én informele werkcultuur; open en direct. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen functie in te vullen. Jíj bepaalt de richting en wij bieden je de kansen. Dat doen we met uitdagend en betekenisvol werk. Waarin je maximaal wordt geprikkeld om een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke (maatschappelijke) issues en om organisaties te stimuleren betekenisvoller en verantwoordelijker te zijn. Daarbij vinden we het belangrijk dat je een ‘leven lang ontwikkelen’-instelling hebt. Om dit te stimuleren, bieden we een ontwikkelprogramma op maat. Ook organiseren we vaak interne kennisdelingssessies. Verder bieden we je:

 • De mogelijkheid om door te groeien binnen ons bureau.
 • Een goede werk-privébalans.
 • Een warm team dat elkaar ondersteunt en inspireert op professioneel en persoonlijk vlak.
 • De mogelijkheid om hybride te werken.
 • Een werkplek in een gloednieuw pand in Breda, voorzien van alle gemakken zoals airconditioning, een werkcafé met een volledig uitgerust kookeiland én bar (waar we graag gebruik van maken). Verder zijn er genoeg plekken om ongestoord te werken (en via Teams te bellen).
 • Een competitief salaris afhankelijk van je ervaring.
 • Een prima pensioenregeling.
 • Legendarische borrels en teamuitjes…

Het sollicitatieproces

Ben je al een beetje enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met je. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij zoekt in een werkgever. Daarom ontvangen we graag je motivatie en CV op sollicitatie@boomstrategie.nl, t.a.v. Luuk Schils.

Twijfel je nog?
Wij dagen je uit om ‘gewoon’ te solliciteren, ook al voldoe je niet helemaal aan de hierboven gestelde eisen. En wil je eerst nog meer weten? Kijk dan eens op deze pagina. Of bel gerust even naar Luuk: 085 902 0858.

N.B. Je sollicitatie wordt in alle vertrouwelijkheid behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.