Stagiair Communicatie

Breda. Fulltime.

Wil jij als aanstormend communicatieprofessional jouw opgedane kennis in de praktijk brengen? Van het schrijven van communicatieplannen tot het uitdenken van campagnes. En van het doen van communicatieonderzoek tot het ontwikkelen van content voor zowel online als offline uitingen: bij BOOM kan het! We bieden het hele jaar stageplaatsen aan voor communicatiestudenten.

Wie ben jij?

Jij bent geïnteresseerd in mensen en hun gedrag. En wilt weten hoe communicatie werkt. Jij denkt graag mee bij projecten en draagt slimme oplossingen en creatieve ideeën aan. Bijvoorbeeld op het vlak van cultuur en gedrag, merk en reputatie en digitalisering. Je bent nieuwsgierig aangelegd en hebt de ambitie je te ontwikkelen tot een communicatieprofessional met analytische kwaliteiten. Daarnaast sta je altijd open voor nieuwe kennis en ben je een harde werker. Je hebt een proactieve houding en een flinke dosis enthousiasme. Want als team zetten wij met z’n allen de schouders eronder!

 Acht redenen om bij ons stage te lopen:

  • Omdat je écht voor inhoud gaat en dit jouw stage is om jouw talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.
  • Veel verschillende disciplines onder één dak waarin je je kunt ontwikkelen: van onderzoek en design tot communicatie en strategie.
  • Uitdagende opdrachten en opdrachtgevers uit verschillende branches (o.a. business-to-business, overheid, zorg en onderwijs).
  • Een plek waar je jezelf kan zijn en waar we samen werken aan jouw persoonlijke doelen.
  • Een toffe werkplek in een prachtig nieuw kantoor met werkcafé.
  • Leuke collega’s en een ongedwongen werksfeer.
  • Gezellige uitjes en borrels.
  • Stagevergoeding (300 euro per maand)

Over BOOM

BOOM bestaat sinds 1993. Wij zijn een nuchter bedrijf met een professionele, maar informele werkcultuur. Ons bureau staat voor effectieve communicatie. We kiezen voor oplossingen die het bijdragen aan het gewenste resultaat. Online en offline. Strategisch en uitvoerend.

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen stage in te vullen. Onze klanten bevinden zich vooral binnen vier heel verschillende sectoren (business-to-business, overheid, zorg & welzijn en onderwijs), waardoor je een grote diversiteit aan opdrachten hebt. Dit is niet alleen leuk voor de afwisseling, maar ook nog eens erg leerzaam. Kennis opdoen en blijven ontwikkelen vinden we belangrijk. Naast hard werken, houden we ook van ‘hard’ genieten. Dat zie je onder andere terug in onze gezellige borrels en uitstapjes!

Solliciteren

Volg jij een opleiding communicatie en kijk je uit naar een stage die jou verder brengt? Mail je sollicitatiebrief en cv dan naar stages@boomstrategie.nl

N.B. Je sollicitatie wordt in alle vertrouwelijkheid behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.