Stagiair Creatie

Breda. Fulltime.

Wil jij als young creative jouw opgedane kennis in de praktijk brengen, veel leren in een korte tijd en klanten écht verder brengen? Heb je een brede interesse in het ontwerpvak en wil jij graag ervaring opdoen bij een strategisch communicatiebureau? Dan zit je bij BOOM goed: wij bieden we het hele jaar stageplaatsen aan voor studenten die zich richten op visual en digital design.

 

Wie ben jij?

Je hebt een proactieve houding en een flinke dosis enthousiasme. Je kunt je flexibel opstellen en bent in staat om zelfstandig aan projecten te werken, maar je durft ook om hulp te vragen als dat nodig is. Je bent thuis in visual design, maar je maakt ook graag een uitstapje naar digital design. Jij denkt graag mee bij projecten, draagt creatieve ideeën aan en zet deze om in visuele pareltjes. Je bent nieuwsgierig, ontwikkelt doordachte (campagne)strategieën en rake communicatieconcepten. Je bent in staat om voor verschillende opdrachtgevers te werken met ieder hun eigen stijl en beeldtaal. Daarnaast sta je altijd open voor nieuwe kennis, feedback en ben je een harde werker. Want als team zetten wij met z’n allen de schouders eronder!

 

Acht redenen om bij ons stage te lopen:

  • Een toffe werkplek in een prachtig nieuw kantoor met werkcafé.
  • Leuke collega’s en een ongedwongen werksfeer.
  • Een plek waar je écht jezelf kan zijn en waar we samen werken aan jouw persoonlijke doelen.
  • Veel verschillende disciplines onder één dak. Van visual & digital design tot communicatie en strategie.
  • Omdat je voor inhoud gaat en dit jouw stage is om jouw talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.
  • Diverse opdrachten en opdrachtgevers uit verschillende branches (o.a. business-to-business, overheid, zorg&welzijn en onderwijs).
  • Gezellige uitjes en borrels.
  • Stagevergoeding (300 euro per maand)

 

Programma’s waar wij mee werken:

Adobe Indesign, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe After Effects, Sketch, Invision, Google Webdesigner, Xmind, Microsoft Office. (Basiskennis van Indesign, Photoshop en Illustrator is noodzakelijk)

 

Over BOOM

BOOM bestaat sinds 1993. Wij zijn een nuchter bedrijf met een professionele, maar informele werkcultuur. Ons bureau staat voor effectieve communicatie. We kiezen voor oplossingen die het meest bijdragen aan het gewenste resultaat. Online en offline. Strategisch en uitvoerend.

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen stage in te vullen. Onze klanten bevinden zich vooral binnen vier heel verschillende sectoren (business-to-business, overheid, zorg & welzijn en onderwijs), waardoor je een grote diversiteit aan opdrachten hebt. Dit is niet alleen leuk voor de afwisseling, maar ook nog eens erg leerzaam. Kennis opdoen en blijven ontwikkelen vinden we belangrijk. Naast hard werken, houden we ook van ‘hard’ genieten. Dat zie je onder andere terug in onze gezellige borrels en uitstapjes!

 

Solliciteren

Volg jij een opleiding in de richting van visueel en/of digitaal ontwerp en kijk je uit naar een stage die jou verder brengt?

Stuur een mail met je cv, motivatiebrief (filmpje mag natuurlijk ook) en digitaal portfolio naar stages@boomstrategie.nl t.a.v. Robert Jan van Herpen.